Bezoek van Ferry
Bezoek van Ferry
Fenna: Werkt het voor jou?
/

Laatst hoorde ik op het nieuws dat Nederland ruim honderdduizend coaches heeft. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een coach voor te vinden. Ik ben er zelf ook één voor podcasters. Daardoor is het lastig om de goede van de wannabe’s te onderscheiden. Of is het een kwestie van een klik hebben? Dan zijn zoveel coaches helemaal niet erg.

Bij Fenna voelde ik meteen een klik, al voor dat ik bij haar een 1-op-1-traject startte. Zij drong tot me door. Dat is belangrijk voor mij, want als dat niet lukt, heeft coaching voor mij geen zin. Ze stelt zich kwetsbaar op, waardoor het voelt alsof we gelijk zijn. Alleen heeft zij meer ervaring met het ziek succesvol zijn dan ik.

Fenna van Kerckhove is businessmentor en helpt vanuit haar eigen ervaring ondernemers met een beperking ziek succesvol te laten zijn. Waarbij je ‘ziek’ in deze context met alle betekenissen die je kunt bedenken mag interpreteren. 😉 Dit doet ze op een luchtige, vrolijke manier die aansluit bij de ondernemers die ze helpt.

Fenna

Communicatie-expert, businessmentor voor ondernemers met een beperking en
ZIEK SUCCESVOL!

Ik heb niet meer heel erg de drang om het in te halen, maar ik zeg geen nee tegen iets leuks of spontaans of tegen gezelligheid terwijl ik dat tijdens mijn middelbare school en mijn studietijd wel vaak heb moeten doen. Omdat school ging voor… En nu ga ik voor en dat is wel een lekker verschil.

Bij sommige mensen weet ik niet meteen wat ze bijzonder of interessant maakt. Bij Fenna was het vooral iets in haar stem dat ik linkte aan haar bedrijfsnaam ‘Hou het luchtig’. Fenna klinkt ook luchtig en gezellig. Als ik haar hoor praten klinkt het alsof ze plezier heeft in alles wat ze doet of het zo aanpast dat het luchtig  en leuk is.

Één van de dingen waardoor ze meteen tot me doordrong was haar uitspraak: Werkt het voor jou?’ Die vraag stel ik me meerdere malen per dag waardoor ik steeds vaker tijdens het nemen van een beslissing bedenk wat voor mij werkt, in plaats van hoe de wereld er bijvoorbeeld naar kijkt of wat als professioneel gezien wordt.

Dit is ook het belangrijkste wat ik heb meegenomen uit ons gesprek. Deze vraag zingt sinds de opname door mijn hoofd en ik stel ‘m mezelf heel vaak. Hierdoor heb ik al veel dingen aangepast in de manier waarop ik werk en communiceer. Sinds dit de eerste conclusie was na een gesprek met Fenna, was ik nieuwsgierig naar wat ze nog meer te bieden en te delen had. Ik ben daarom een 1-op-1-traject bij haar gestart om ook ziek succesvol te kunnen worden.

Bekijk ook:
Website: www.houhetluchtig.nl
Instagram: https://www.instagram.com/houhetluchtig/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/fennavankerckhoven/