Hilbert: Gewoon, omdat het kan Bezoek van Ferry

Ontdek het inspirerende verhaal van Hilbert Geerling, een man met een passie voor theater, goochelen, lesgeven en grafische vormgeving. Daarnaast is hij ook blindentolk. Zo leerde ik hem kennen; tijdens een ontmoeting in Ouwehands Dierenpark, waar hij vertelde over zijn werk als blindentolk, werd ik gegrepen door de bevlogenheid in zijn stem. Ik was nieuwsgierig naar zijn andere bezigheden en ontdekte dat Hilbert een veelzijdige persoonlijkheid is. Hij combineert zijn passies al sinds jonge leeftijd en blijft nieuwe uitdagingen aangaan. In een boeiend interview deelt hij zijn ervaringen en vertelt hij hoe hij deze verschillende disciplines met elkaar verweeft. Benieuwd naar Hilbert's verhaal? Luister naar deze aflevering! Lees het hele achtergrondverhaal en download het transcript via: ferrybezoekt.nl/hilbert. Het maken van deze podcast kost veel tijd en moeite, maar ik doe het met plezier en jij mag er gratis bij zijn. Vind je deze podcast leuk? Laat dan een review achter en deel 'm in je netwerk. Of stop iets in mijn blauwe spaarvarken op ferrybezoekt.nl. Alvast enorm bedankt!
  1. Hilbert: Gewoon, omdat het kan
  2. Bouchra: Mijn moeder werd niet gehoord en ik werd letterlijk niet gezien
  3. Marrit: Duidelijk, begrijpelijk en leesbaar
  4. Stan: Je hoeft het niet te verbergen, je kan er gewoon open over zijn
  5. Koen: Vormgeving gaat over gevoel
  6. Divina: “Kijk naar wat het je oplevert in plaats van wat er niet leuk aan is”

Ga mee op bezoek

Regelmatig kom ik mensen tegen met een inspirerend verhaal. Alles jeukt dan bij mij om een podcast van dat verhaal te maken, maar ik kon nooit de juiste vorm vinden. Toen ik in april 2021 mijn eigen podcastbedrijf begon, realiseerde ik me dat dit het moment was om al deze verhalen vast te leggen. Op die manier hoop ik jou te inspireren met iets dat ik het liefste doe: mensen interviewen die écht iets te vertellen hebben.

Abonneer en luister via: Spotify | Apple Podcasts | Pocket Casts

Of laat me je een e-mail sturen bij nieuwe afleveringen: