Header van Ferry

Hoi ,

Het is alweer een maandje geleden dat mijn laatste podcast online kwam met zangeres Brenda Bee. De voorraad afleveringen was bijna op en daarom besloot ik het even wat rustiger aan te doen.

Deze week praat ik met één van mijn allereerste opdrachtgevers. Evita Lammes is host van de Inclusiecast, over inclusieve marketing en communicatie. Zij stelt als onwetend persoon allemaal (domme) vragen zodat anderen dat niet hoeven te doen, maar wel kunnen leren over diversiteit en inclusie.

Dat is inmiddels 2 jaar geleden en in die periode heb ik haar leren kennen als een veelzijdig persoon. Inmiddels is ze bezig met sociale veiligheid., waar inclusieve communicatie dan weer een deel van is. Ze schrijft een boek en is vanaf deze week beschikbaar als externe vertrouwenspersoon voor bedrijven.

We praten uiteraard over diversiteit en inclusie. Wat drijft haar als witte vrouw om te praten over deze onderwerpen, maar vooral wat kunnen jij en ik doen om als zzp’er divers en inclusief te zijn?

Luister de podcast

Vanaf nu komt er elke eerste maandag van de maand een nieuwe aflevering online. Voor het nieuwe jaar zoek ik nog mensen bij wie ik op bezoek mag komen, dus ben jij of ken jij iemand met een goed verhaal of een bijzondere en inspirerende passie? Let me know!

Maak er een mooie week van.

Met een hartelijke groet,

van Ferry

Bedankt voor het volgen via e-mail. Deze mail is gestuurd naar {email}.