Dynamische content voor sponsoren, adverteerders en extra duidelijke call-to-actions. Probeer het extra voordelig uit.
Header van Ferry

Ha ,

Hoe is het met je?

Het zijn enkele drukke weken aan mijn kant, maar ik wilde niet langer wachten om je iets geweldigs te delen! :) Daarom stuur ik je deze e-mail.

In deze mail wil ik je graag vertellen over mijn recente ontdekkingstocht op het gebied van dynamische content. Ik ben begonnen met het maken van een online cursus en wil deze graag onder de aandacht brengen in mijn eigen podcast, Bezoek van Ferry. Tot voor kort moest ik elke aflevering handmatig aanpassen en opnieuw uploaden, maar ik ben van plan om deze mededeling regelmatig te updaten en ik heb geen zin om dit iedere keer handmatig aan te passen.

Dynamische Content

Ik ben al een tijd gefascineerd door iets dat 'dynamische content' wordt genoemd. Hiermee kun je automatisch audio aan het begin, einde of ergens in het midden van je podcast invoegen, aanpassen en ook weer weghalen. Dit is ideaal voor het beheren van sponsorvermeldingen, advertenties in oudere afleveringen en, het allerbelangrijkste, om een krachtige call-to-action onder de aandacht te brengen.

De afgelopen weken heb ik hiermee geƫxperimenteerd bij Springcast, en ik ben versteld van hoeveel tijd je kunt besparen door dit proces te automatiseren. Zelfs als je op dit moment nog geen reclame of sponsorvermeldingen in je podcast hebt, kan het zeer waardevol zijn om je oudere afleveringen voor te bereiden op toekomstige mogelijkheden.

Klinkt dit als iets waar jij mee wilt experimenteren? Met het Advanced of Growth abonnement bij Springcast kun je het 30 dagen gratis uitproberen. Bovendien, als je de kortingscode 'hostmetferry' gebruikt, ontvang je zelfs een extra maand gratis.

Probeer Springcast

Springcast is de grootste Nederlandse podcasthosting. Naast dynamische content heeft dit ook voordelen voor je databeveiliging en privacy, maar mocht je ooit in een juridisch touwtrekspelletje komen over iets in je podcast is het toch fijn dat je hosting in je eigen land is. Daarnaast biedt Springcast je ook uitgebreide statistieken, het toevoegen van hoofdstukken aan je afleveringen en het integreren van call-to-actions in je podcastspeler.

Kortom, ik geloof Ć©cht dat al onze podcasts met deze middelen veel harder kunnen groeien zonder ons meer werk te bezorgen.

 Heb je vragen over het instellen of ben je benieuwd of Springcast geschikt is voor jouw podcast? Plan dan nu een gratis gesprek in of reageer op deze e-mail.

Ik wens je veel succes en kan niet wachten om te horen hoe dynamische content jouw podcast naar een hoger niveau tilt!

Met een hartelijke groet,

van Ferry

Bedankt voor het volgen via e-mail. Deze mail is gestuurd naar {email}.