"Check de podcast 'The Big Flop' over historische mislukkingen zoals 'Kid Nation' of 'Spiderman the Musical' en laat me weten naar welke podcasts jij luistert!
Header van Ferry

Goedemiddag ,

Ik hoop dat alles goed gaat bij jou! Ik wilde even een pareltje van een podcast met je delen waar ik de laatste tijd helemaal verslaafd aan ben geraakt:  

 The Big Flop. Deze podcast duikt diep in enkele van de meest verbazingwekkende mislukkingen en flops uit de geschiedenis. 🎤💥

Misschien heb je al eens gehoord van de tv-show uit de zero's, 'Kid Nation'? Waarin 40 kinderen tussen de 8 en 15 jaar oud werden achtergelaten in een soort wildweststad zonder volwassenen, en ze hun eigen rangorde en samenleving moesten opbouwen? Ze moesten zelf voor hun eten zorgen, dieren slachten en er waren geen bedden. Ja, het is net zo gek als het klinkt, en ja, het was een gigantische flop. Het feit dat het zelfs op tv werd uitgezonden, is gewoonweg bizar. Maar daar blijft het niet bij; Er gingen zo veel dingen mis!

Elke maandagochtend is er een verse aflevering, en het is ondertussen een vast ritueel geworden om mijn week te beginnen met de fascinerende verhalen van The Big Flop.

👉 Abonneer en luister gezellig mee en laat me weten wat je vind!

Abonneer

En hey, nu ik je mijn luistertip heb gegeven: waar luister jij momenteel naar? Heb je nog aanraders of verborgen juweeltjes die ik moet kennen?

Ik wens je een geweldige dag en veel luisterplezier!

Warme groeten,

van Ferry

Je ontvangt deze e-mail omdat je bent geabonneerd op de mailinglijst van Ferry met het mailadres {email}. Ik stuur af en toe mails over uiteenlopende onderwerpen. Hieronder kun je je voorkeuren aanpassen of je voor alle e-mails afmelden.

Uitschrijven   |   Beheer je abonnement   |   Bekijk online